top of page
Students in Cafeteria

Je bent niet alleen

Stichting Heart Y Smile vindt dat iedereen recht heeft om mee te doen in de maatschappij. We willen ervoor zorgen dat de mentale en fysieke gesteldheid van de mensen verbetert, door mensen actiever te maken en te behouden. Dit doen we door behartiging van de individuele en collectieve belangen. En door het bevorderen van het welzijn van mensen, middels maatschappelijke dienstverlening, schuldhulp begeleiding, juridische hulp, diverse activiteiten en hulp van ervaringsdeskundigen.

dlf.pt-quote-mark-png-719041.png

Het is belangrijk om over je klachten te praten; delen is helen!

dlf.pt-quote-mark-png-719041.png

Durf te delen, door te delen kom je samen verder!

Heeft u een stapel rekeningen die u niet kunt betalen, bent u bang om uw post te openen, kunt u geen regelingen meer treffen met instanties, beslag op uw loon?, deurwaarders op de stoep? Stress? Dat kan gebeuren. Wacht niet lang en neem contact met ons op.

Eenzaamheid bestrijden

Samen activiteiten ontwikkelen voor kinderen, jongeren, ouders en opvoeders, zodat meer mensen meedoen in de samenleving en het gevoel hebben dat zij er toe doen. Dit kan door het bieden van maatzorg en het versterken van de mental kracht.

Gratis maaltijden 

Samen eten bij mensen thuis, voor iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen, van jong tot oud. Maak zelf je match op ons online platform of lees eerst hoe het werkt.

Wat we doen?

Call 

123-456-7890 

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page